Velkomstdag på Svarttjern skole tirsdag 5. juni

Velkommen til første klasse

Kjære nye 1. klassing! Nå er det ikke lenge igjen før du skal begynne på skolen. For at vi skal bli litt kjent med deg og du skal bli litt kjent med skolen, inviterer vi deg og foreldrene dine til en førskoledag.

Du skal få leke, tegne, synge og bli kjent med noen av barna som skal begynne på skolen til høsten. Foreldrene dine blir med på et foreldremøte samtidig med at du er i klassen.

Tirsdag  5. juni kl. 09.00

Alle møter i skolegården til ett opprop før vi går til klasserommene. Elevene blir tilfeldig delt inn i tre grupper denne dagen. Klassene blir ikke endelig satt sammen før i august.

Ta med mat og drikke til skolen. Vi avslutter dagen kl 13.00.

Aktivitetsskolen vil være til stede på foreldremøtet og gi nødvendig informasjon om tilbud og søknad om plass.

Hvis du ikke kan komme denne dagen er det viktig at skolen får beskjed, 22 78 99 00

Velkommen!

Mona Nikolaisen