Velkommen til Vårutstilling 2019

Svarttjerntreet

Gå ikke glipp av vårens vakreste eventyr på Svarttjen skole. Onsdag 22. mai åpner vi dørene til den årlige kunstutstillingen. Alle elever på Svarttjern skole har arbeidet med forskjellige kunstprosjekte innefor faget Kunst- og håndverk. Alt dette stilles ut på forskjellige stederr rundt omkring på skolen. I år har vi også den gelede av å innvie en større kunstprosjekt som har involvert alle elevenr på alle trinn: Svarttjerntreet.

Alle foresdatte og øvrige familiemedlemmer er hjertelig velkommen til utstillingsåpning!

Vår visjon:

"Små barn - store muligheter!

Vi vil at alle barn skal oppleve et inkluderende og trygt skolemiljø med høy faglig standard. Alle barn vil lære. Alle barn har en gnist i seg. Vi har høye ambisjoner for våre elever!"

Svarttjerntreet er laget av av alle de flotte elevene våre. Elevene plukket sitt eget blad som de så lagde avtrykk av i hvit leire. Elevene dekorerte deretter bladene med ulike farger og uttrykk. Våre verdier og elevsyn er synliggjort i treet.

Kunst har alltid hatt en viktig plass ved skolen vår-og dette symboliserer også en ny start i vår 45 år lange historie. Fra høsten 2019 går alle småtrinnelevene på Romsås hos oss, og treet vårt er et symbol på nye vennskap,samhold og utvikling.