Påmelding sommerskolen åpner 11.mars

sommerskole

Hvordan melder du på eleven?

• Påmeldingen er åpen fra 11. til 17. mars 2020.
  • Elevene meldes på her.
  • Du setter opp en ønskeliste med inntil fem kurs, og prioriterer kursene fra 1 til 5.

Hvilket trinn kan du melde eleven på?

• Du melder eleven på det trinnet han eller hun går på våren 2020. Går eleven i fjerde klasse denne våren, er det kursene for 3.4. trinn som gjelder.
  • Hvis eleven ønsker seg ekstra utfordringer, kan du melde han eller hun på kurs over sitt klassetrinn.
  • Du kan også melde eleven på kurs under sitt klassetrinn.

31. mars får du vite hvilket kurs eleven har fått plass på

• Alle vil få én kursplass eller én plass på venteliste.
  • Vi prøver å gi alle det første ønsket sitt. Er det flere søkere enn plasser på et kurs, trekker vi lodd om hvem som får plass.
  • Hvis eleven likevel ikke ønsker kursplassen, er det fint om du melder eleven av så fort så mulig.
  • Fra torsdag 2. april kan du melde eleven på ledige plasser og ventelister. Du kan velge én ledig kursplass eller én plass på venteliste per uke.
  • Du kan rykke opp fra venteliste til kursplass helt frem til første kursdag.