Kampen Casting leter nå etter barn mellom 6 og 11 år til ny kinofilm

Kinofilmen

Etter avtale med skolen kommer vi på besøk hvis du som forelder samtykker på lenken nedenfor. Da tar vi foto og en kort videopresentasjon av  de barna som har tillatelse hjemmefra.

Her er lenke som er foreldres tillatelse til registrering av barnet:

Om rammebetingelsene:

Vi gjør et stort søk gjennom skoler, organisasjoner og media på leting etter jenter og gutter.

Våre medarbeidere har politiattest.

Alt konfidensielt materiale blir destruert når filmproduksjonen er ferdig.

De som vi vil ha til prøvefilming, kontakter vi direkte.

Opptak planlegges i Oslo sommeren 2019.

Om hvem vi leter etter:

Disse stikkordene er viktige; evne til innlevelse og meddiktning, nysgjerrighet, arbeidsvilje og utpreget evne til å samhandle med andre.

Vi ser etter det åpne og lekende barnet med en form for sosial og meddiktende musikalitet i kroppen.

Barnet trenger ikke erfaring fra opptreden, film eller teater, men kan også ha det.

Vi leter ikke etter et spesielt utseende eller barn som har et spesifikt talent i noen retning.

Om filmen:

Dette blir en film for voksne, en reise inn i barns hemmelige verden.

Det er sommer og familien til Hans Petter (10) flytter. Det nye boligfeltet er stille, men de to brødrene treffer to andre barn som også er hjemme i ferien. Disse barna har overnaturlige evner som forsterkes i løpet av sommeren. Skjult fra de voksnes blikk, skjer det magiske hendelser.

Regissøren Eskil Vogt er en av Norges aller mest anerkjente manusforfattere og regissører. Hans filmer har blitt vist på kino over hele verden, deltatt ved de mest prestisjefulle filmfestivalene og vunnet en rekke priser, Amandaprisen 2018 for "Thelma" Han har skrevet manus til mange kinofilmer som; "Reprise", "Oslo 31. august", samt skrevet og regissert spillefilmen "Blind".

Kampen Casting ved Kjersti Paulsen har flere tiår og et 30 talls film og TV- produksjoner bak seg.

Mer Film as er et norsk filmproduksjonsselskap. Mer Film har produsert og distribuert en rekke kritikerroste og prisvinnende filmer, blant andre Iram Haqs "Hva vil folk si" og  Ole Giævers "Mot naturen".

Kjersti Paulsen

Castingdirector