Endelig sommer og ny Sommerles!

Lesekampanje-2019-3

Sommerles er en digital lesekampanje som er laget for å motivere barn til å lese mest mulig i løpet av en lang sommerferie. Det skal være gøy å delta på sommerles.no! Barna belønnes på forskjellige måter underveis.
Sommeren nærmer seg og 1. juni åpnes sommerles.no igjen for nye og gamle lesere. Ny historie i år, skrevet av samme forfatter, Mari Moen Holsve :-)

Randi Hafsaas, leder for Deichmanske Bibliotek på Romsås, inviterte hele tredje trinn på Svartjern onsdag 29.mai kl. 10. Der så vi et direktesendt show med blant annet Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst, med visning av årets Sommerles-film og overraskelser på lur.

Randi Hafsaas bestilte også bøker til alle elever på 3. trinn som de har lånt som en start på denne fabelaktig og viktig prosjekt. Vi som jobber på Svarttjern skole ser på dette prosjektet som et svært viktig tiltak for alle elever, og spesilet for de som trenger å lese mye gjennom sommerferie. Følg med og meld deg på fra 1. juni!