17. mai på Svarttjern skole

17. mai

Kl  08.20
Vi ønsker foreldre, barn, slekt og venner velkommen til flaggheising, korpsmusikk og morgenprogram på Svarttjern skole. Romsås janitsjar spiller og Sienna fra 3.trinn holder tale.

Programmet  på morgenen vil være slutt ca  kl 09.00.

Vi anbefaler alle som skal gå i tog til å spise en god frokost etter  morgenarrangementet  og før oppmøtet på skolen.

Kl. 10:30   Oppmøte i skolegården for elever som skal gå i Barnetoget.

Kl. 10:45   Bussavgang til barnetoget i byen

(Det er buss tilbake til skolen for dem som har meldt seg på!)

Kl. 13.00: 17. mai arrangement  for Romsåsskolene holdes på Tiurleiken skole . Leker, underholdning og servering.

Arrangementet varer til kl 16.00

NB! I år skal vi gå fra Torggata

• Vi går som skole nummer 99
  • Det er fint hvis alle har med seg flagg!
  • Det er ikke ønskelig med fløyte og andre blåsere!
  • Vi vil så sterkt vi kan understreke at ingen foreldre eller andre, som ikke er med som ledsagere, går inn i barnetoget.
  • Toget har oppløsningssted 1b, Tordenskjoldgate, se kart. Se etter skolens fane!
  • Bussen tilbake til Tiurleiken skole går med en gang vi har samlet elevene
  • Foreldre som har gitt beskjed at barnet skal hentes i byen være på plass ved oppløsningsstedet i Tordenskjoldsgate 1b, når skolen ankommer, beregnet ankomsttid ca 12:45 (Husk at det tar lang tid med kollektiv denne dagen!)
  • Informer lærer om at ditt barn er hentet/tatt ut av toget.

Mona Nikolaisen

Inspektør  Svarttjern skole